12 januari 2020

Psalmenseminar met Karen Strijker

Psalmenseminar met Karen Strijker

 

Karen Strijker van studiehuis Reshiet zal 17 en 18 januari a.s. een psalmenseminar geven over psalm 8 in onze Succat. Een boeiende en verrijkende studie vanuit de grondtekst, het Hebreeuws, waardoor er meer zicht, licht en diepgang te ontdekken is en de woorden van de Psalmist ons nog scherper aanspreken. 

We beginnen vrijdagavond om 19.00 uur tot max. 22.00 uur. Ook is er dan een shabbatmaaltijd en vragen u als u/jij komt om u/je even aan te melden via info@succatyeshua.nl. Ook vragen wij u/jij om iets klaar te maken voor de tafel zodat we elkaar een rijk gevulde feestelijke tafel kunnen aanbieden.

Op de shabbatochtend beginnen we rond 10.30 uur, daarvoor is er tijd voor koffie/thee. Eerst zal er lofprijs zijn voor de Koning der Koningen en daarna een korte studie over de wekelijkse parasha, Shemot, de eerste 5 hoofdstukken van Exodus. Na de koffiebreak is er nog een vragenronde en eventueel nog het laatste stukje van Psalm 8... we laten het een beetje open...Daarna lunchen we gezellig met elkaar. Ook voor de lunch vragen wij u/jou om iets mee te willen nemen. 

Wij hopen u/jou te kunnen begroeten op Baljuwplein 10a in Katwijk en met elkaar Het Woord tot ons te nemen!!

Lehitraot

 

Ander nieuws

1 sep 2022

We zijn weer verhuisd Lees verder

13 aug 2022

Parkeren in Katwijk Lees verder

23 jul 2022

Bezoek Auschwitz Lees verder

Laatste artikel