3 maart 2019

James Block leidt aanbiddingsavond

James Block leidt aanbiddingsavond

op 13 april a.s. om 19.30 uur

Wij zijn verheugd dat James Block, weer in ons midden zal zijn. James zelf gaf aan een heel goede tijd te hebben gehad in juni vorig jaar, en “een open hemel” te hebben ervaren in ons midden. Hij was hier toen samen met zijn vrouw Liz. James’ passie is om met name de Psalmen en andere Schriften terug te zien in onze persoonlijke en gezamenlijke aanbidding zoals het was in de tijd van koning David

James heeft een sterk verlangen dat gelovigen over de hele wereld de ongelooflijke betekenis van Jeruzalem gaan zien, niet alleen in het verleden, maar ook de centrale rol die de stad speelt in het herstelproces dat we nu zien gebeuren. Hij wil graag alle gelovigen in verbinding zien komen met het Land Israel en Jeruzalem, de stad van Elohim, onze Vader, waar Hij ook door Zijn Feesten onze geest wil vernieuwen en verfrissen.

James Block komt oorspronkelijk uit Canada maar is een aantal jaren geleden naar Israël verhuisd, waar hij trouwde met de Israëlische Liz. Ze wonen in Jeruzalem en schrijven samen aanbiddingsliederen en muziek, waarmee ze ons willen zegenen en inspireren. (Psalm 128:5) met gemengde Hebreeuwse en Engelse teksten. De liederen hebben een duidelijk Hebreeuws perspectief dat trouw blijft aan de originele namen en thema’s in de Schrift. 

Ga voor meer informatie naar http://selahmusic.org/restoring-the-psalms

Ander nieuws

1 sep 2022

We zijn weer verhuisd Lees verder

13 aug 2022

Parkeren in Katwijk Lees verder

23 jul 2022

Bezoek Auschwitz Lees verder

Laatste artikel