Welkom bij Succat Yeshua.

Wij zijn een groep mensen die op zoek zijn naar de Hebreeuwse achtergrond van ons geloof in de God van Israel. Elke zaterdagmorgen komen we bij elkaar in het gebouw aan het Baljuwplein 10a te Katwijk aan zee. We gaan dan vaak in op de Torah Portions van deze sabbath. Vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar en we beginnen om 10:30 uur met lofprijs, dankzegging en aanbidding, we gebruiken hierbij vlaggen en sjofars. Tijdens de break drinken we koffie (of iets dergelijks) waarna er gelegenheid is tot het doen van aanvullingen of het stellen van vragen. Vaak sluiten we af met een maaltijd.

Als gast nodigen we u van harte uit om een dienst bij te wonen. Bent u een regelmatige bezoek(st)er wilt u dan ook iets meenemen voor de maaltijd tenminste als u in de gelegenheid bent? U bent van harte welkom.

Agenda

10 dec 2019

EvenementenProclamatie/bidstondavond

Lees verder

13 t/m 14 dec 2019

EvenementenShabbat Vayishlach

Lees verder

14 dec 2019

EvenementenSamenkomst, spreker Jan Kloos

Elke shabbat komen we in de ochtend bij elkaar en ...

Lees verder

17 dec 2019

EvenementenProclamatie/bidstondavond

Lees verder

20 t/m 21 dec 2019

EvenementenShabbat Vayeshev

Lees verder

21 dec 2019

EvenementenSamenkomst, spreker Albert Oosting

Elke shabbat komen we in de ochtend bij elkaar en ...

Lees verder

Artikel

De Heere, die de verdrevenen uit Israël bijeenbrengt, spreekt: Ik zal er tot Hem nog meer bijeenbrengen, naast hen die al tot Hem bijeengebracht zijn.

Jesaja 56:8

Nieuws

1 dec 2019

Grote shabbatmaaltijd

Lees verder

1 nov 2019

Boekpresentatie "het bloed schreeuwt uit de aarde" met Wim Verwoerd

Zaterdagavond 23 november a.s. is de presentatie van het boek ‘Het bloed schreeuwt uit de aarde’. Op deze avond zal de schrijver, Wim Verwoerd, nader ingaan op zijn...

Lees verder

19 sep 2019

Yom Teruah

Op zondagavond 29 september vieren we met elkaar Yom Teruah. We beginnen om 19.00 uur en William Kloos zal een studie geven wat de betekenis is van de dag van de bazuinen en...

Lees verder
Meer nieuws