15 augustus 2020

Seminar door ds. Henk Poot

Seminar door ds. Henk Poot

Op woensdag 2 september is er in Katwijk de eerste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan Christenen voor Israël.

 

Het thema van de eerste avond is: Joodse spiritualiteit. De twee andere avonden zijn op 16 en 30 september. De bijeenkomsten vinden plaats in Het Anker, Voorstraat 74 in Katwijk. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kan er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelden is daarom verplicht. Gebruik daarvoor het formulier hieronder.

Hier klikken. 

Joodse omgang met de Bijbel

Joden en christenen delen grotendeels dezelfde Bijbel. Beide groepen beschouwen de boeken van de Tenach/ het Oude Testament als de door God geïnspireerde Heilige Schift. Toch worden deze Bijbelboeken door beide groepen op een verschillende manier gelezen. Hoe gaan Joden met de Bijbel om?

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Ander nieuws

29 nov 2023

Jan en Fred in Israel Lees verder

29 nov 2023

Bidstonden voor Israel Lees verder

23 okt 2023

4 studieavonden Lees verder

Laatste artikel

17 aug 2020

De terugkeer Nederland Lees verder